Responsive image
...

Als onderneming binnen de ASME geaccrediteerde TÜV Thüringen e.V. biedt CIS GmbH u ondersteuning tot het bekomen van een ASME Certificaat. Ook voor inspectie en ontwerpberekeningen van druk dragende apparaten zoals: boilers, drukvaten, pijpleidingen en nucleaire componenten staan wij wereldwijd ter beschikking.

Het CIS Team bestaat uit ervaren specialisten, die alle goed gekend zijn binnen de industrie. De basis van ons succes is de goede reputatie van onze ASME Authorized Inspectors en onze klantgerichte bedrijfsstructuur, die een directe ondersteuning geeft waar nodig. Ons wereldwijd netwerk van ASME experten staat u bij in het efficiënt toepassen van de Code, individueel afgestemd op uw specifieke behoeften.

...
  • ASME Code inspecties
  • Advies en bijstand voor ASME Certificatie
  • ASME Code seminars en workshops

CIS GmbH is an ASME Authorized Training Provider for ASME Global Courses


  • Ondersteuning bij het uitvoeren van Code eisen met betrekking tot lassen en NDT
  • Advies over het gebruik van de ASME Code binnen de richtlijn PED 2014/68/EU
  • Uitvoeren en nazicht van ontwerp berekeningen volgens ASME en andere internationale normen
...

Op zoek naar de vereiste wanddikte van componenten volgens de ASME Code? Hier vindt u onze gratis tools voor berekeningen met ASME Materialen en ASME Code berekeningsprocedures. Interpoleer de toelaatbare spanningswaarden bij temperatuur uit de ASME-code sectie II, deel D, of bereken uw eigen cilinders, bodems en flenzen. U vindt ook een aantal extra hulpmiddelen die u helpen bij het bepalen van de vezel rek of equivalente flens drukken als gevolg van externe krachten en momenten.